1. Qualitat

Fusionarem la gran qualitat que ofereix a la seva botiga amb la de la nostra plataforma de gestió per convertir-nos en els MILLORS de la zona i guanyar-nos la confiança dels clients més exigents.

2. Beneficis

Oferirem un servei únic a la seva zona amb molt poca competència fidelitzant nous clients i aconseguint un major nombre de comandes partir del primer dia, sense cap gran inversió inicial.

3. Confiança

Anem a guanyar-nos la confiança dels nous clients aconseguits i incrementarem la satisfacció dels ja existents amb aquest nou servei, donant-los la comoditat que ningú abans els ha ofert.

4. Compromís

Treballarem junts per aconseguir el millor servei a la seva zona i satisfacció dels seus clients. Washeo està en constant desenvolupament d'innovadores millores per optimitzar l'eficàcia i qualitat del nostre servei.

5. Inversió

Molt baixa inversió! Convertir-se en col·laborador washeo no li suposarà cap gran inversió, només cal fer l'adjunt del seu centre de rentat en la nostra plataforma web.

6. Clients

Augmentarem considerablement els seus clients arribant a sectors de gent que encara no el coneixien, adaptant els serveis que ja ofereix a la nova era digital utilitzada pels seus clients més moderns i exigents.

Bloomest
edolada
Test
washeo

Ens acompanyes?

Demana informació sense compromís i rep el nostre dossier informatiu d'afiliació.

Hola, necessites ajuda?x